Gevelbekleding maakt onderhoud op hoogte overbodig

Gevelbekleding in Drenthe laten monteren? Vooral op hoogte is het lastig om onderhoud aan je woning uit te voeren. Wijers Kozijnen uit Assen neemt jou dit werk graag uit handen. Behalve kozijnen en deuren plaatsen wij vakkundig gevelbekleding van Keralit. Schrootjes vervangen door hoogwaardig materiaal aan je gevel? Daar voorzien wij in met rabatdelen van Keralit, die wij zorgvuldig bevestigen. Wij besteden daarbij niet alleen aandacht aan de uitstraling, maar ook aan de inwendige constructie.

Wij vervangen vrijwel altijd het volledige regelwerk: we bouwen een solide frame en zorgen voor optimale isolatie als we de borstwering weer opbouwen.

Keralit gevelbekleding door Wijers Kozijnen

Keralit gevelbekleding is gemaakt van gerecyclede kunststoffen en niet van echt hout te onderscheiden. Eenmaal door ons bevestigd, is onderhoud van de rabatdelen niet meer nodig.

Gevelbekleding met schrootjes van Keralit bieden wij in verschillende modellen en kleuren. Met deze duurzame gevelbekleding vergroot je jouw woningwaarde en geniet je elke dag opnieuw van het fraaie aangezicht van je woning.

Gootbekleding en windveren

Laat ook je gootbekleding en windveren direct vervangen door de duurzame kunststof panelen van Keralit. Geef je dit direct aan als je contact met ons opneemt voor het monteren van gevelbekleding, dan nemen we het gelijk mee.

Wil je liever een compleet nieuwe dakgoot, zonder ontsierende lasnaad? Laat de kunststof dakgoot in één geheel door ons monteren en profiteer daarmee van de vele voordelen van een naadloze dakgoot. We zorgen voor een onzichtbare bevestiging van je dakrand en creëren hiermee eenheid en een strakke uitstraling van je woning. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van gevelbekleding, windveren en dakgoten?

Neem contact met ons op, dan prijken aan jouw woning in Drenthe binnenkort ook hoogwaardige windveren, gootbekleding en gevelbekleding.

De diensten van Wijers