Geïsoleerde kozijnen en deuren laten plaatsen in Drenthe

Ongeacht de leeftijd van je woning behaal jij rendement uit isolatiemaatregelen. Woon je op een heerlijke plek, maar is jouw woning al wat ouder? De kans is groot dat de isolatie van jouw woning dan te wensen overlaat.

Wij helpen je met verduurzamen en zorgen dat jij er warmpjes bij zit. Samen kijken we wat nodig is om de gevel van jouw huis optimaal te isoleren. Dit doen we met hoogwaardige kozijnen en duurzame deuren met isolatieglas. Hierbij verliezen we de stijl van jouw woning natuurlijk niet uit het oog.

Wij werken samen met gecertificeerde fabrikanten om jou de beste keuzes te bieden uit het aanbod aluminium en kunststof deuren en kozijnen.

Aluminium en kunststof kozijnen in huis

De keuze voor aluminium of kunststof kozijnen is afhankelijk van jouw wensen, je budget en de stijl van je woning. Wil je een nieuwe schuifpui dan is het goed om te weten dat aluminium een verfijnde uitstraling heeft. Bovendien past het heel goed bij een industrieel interieur.

In onze showroom laten we je graag een paar voorbeelden zien. Bereik een fraaie staallook met een schuifpui van aluminium en pas daar direct je andere deuren op aan. Een kunststof schuifpui is ook mogelijk bij Wijers Kozijnen. Kunststof heeft een vrij robuuste uitstraling, maar is nog steeds erg gewild bij woningeigenaren in Drenthe.

Stelkozijn voor optimale isolatie woonhuis

Bij het plaatsen van kozijnen maken wij gebruik van een zogeheten stelkozijn. Met een stelkozijn zorgen we voor:
• een jarenlange wind- en waterdichtheid
• het tegenhouden van luchtcirculatie vanuit de spouw
• optimale afdichting van jouw gevel naar het kozijn
• het opvangen van de werking van het kozijn.

De buitengevel van jouw woning is hiermee geoptimaliseerd. We plaatsen jouw kunststof kozijn tegen het stelkozijn. Met een speciaal rubberprofiel zorgen we voor meer comfort en een betere afdichting dan bereikt zou worden met siliconenkit of compriband. Het resultaat? Een waterdichte en naadloze aansluiting die jouw energiekosten verlaagt en de binnentemperatuur behaaglijk houdt.

Met het VKG Keurmerk in ons bezit, hoef jij je over de uitvoering van het werk en de garantie geen zorgen te maken.

De diensten van Wijers