Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen in Assen?

Of heeft u een probleem of storing met uw kozijnen? Wij helpen u graag met het leveren en monteren van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Ook voor verkoop en advies van alles op het gebied van kunststof bouwproducten kunt u bij ons terecht.

Daarnaast zijn wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van kunststof kozijnen en niet alleen in Assen. Dus hebben uw draaikiep-ramen een servicebeurt nodig of is uw slot kapot? Wij kunnen uw kozijnen weer in perfecte staat brengen.

Van het afstellen tot een complete renovatie: wij zijn u graag van dienst in Assen, Tynaarlo, Rolde, Smilde, Beilen, Hoogeveen en omgeving. Maar ook in de rest van Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel staan wij graag voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte of een praktijkgericht advies op maat en ervaar waarom wij ‘thuis in kunststof’ zijn.

Thuis in Kunststof

Wij zijn thuis in kunststof, en hebben een ruime ervaring in renovatie en installatie van (kunststof)kozijnen.
Ook voor uw nieuwbouw kunnen we de gehele levering en montage voor u realiseren.

U kunt ons contacteren indien u kwalitatieve en deskundige montage en advies wenst van uw kozijnen.

Het adres voor

Wijers Kozijnen – kozijnservice & montage is hét adres voor al uw kunststof oplossingen:

Kunststof kozijnen, ramen en deuren – gevelbekleding – dakgoten – windveren – dakramen – dakkapellen – schuifpui – serre – carport – overkapping – garagedeuren – levering – montage – onderhoud – reparatie – renovatie – advies