Schuifpuien met Wijers Kozijnen

Met een schuifpui van kunststof of aluminium zorg je direct voor een extra lichtinval in huis en een betere isolatie van je woning.

Voor het plaatsen van jouw aanwinst is het mogelijk om onze Hoeflon compactkraan met machinist in te huren, zodat je zwaargewicht hefschuifpui probleemloos wordt geplaatst.

Geniet elke dag opnieuw van een woonkamer of keuken die op een open en toegankelijke manier aansluit op je tuin.

Hefschuifpui of kiepschuifpui?

Een hefschuifpui is een pui die is voorzien van een soort hefboomwerking. Wanneer je hem opent, wordt de pui als het ware opgetild en opengeschoven. Kies je voor een kiepschuifpui, dan haal je de hendel naar voren en schuif je de pui op deze manier open. Welke keuze in jouw situatie het beste is, bespreken we graag met je. Kom met ons in contact voor advies en antwoord op al je vragen.

Specialist in plaatsen van groot en zwaar glas

Heb je een grote ruit die geplaatst moet worden en is er weinig ruimte om dit te doen? We zijn specialist in het monteren van groot en zwaar glas. Dit geldt ook voor binnenbeglazing. Maak gebruik van onze hulp bij hijswerk op moeilijk bereikbare plaatsen en in beperkte ruimtes. Wij zetten dan onze Hoeflon C6 compactkraan bij jou in. Met deze krachtpatser is geen bouwgerelateerde uitdaging te groot voor ons.

Compactkraan met machinist huren

Laat het hijsen van kozijnen, dakkapel, airco of warmtepomp aan ons over en huur onze compactkraan met machinist. Met een bereik van maar liefst 16 meter en een radiografische besturing, rijden we moeiteloos door binnendeuren en smalle brandgangen. Profiteer ook van transport, bediening en de vakkundige machinist van Wijers Kozijnen en neem contact met ons op.

De diensten van Wijers