Kunststof kozijnen met VKG Keurmerk

De kunststof kozijnen van nu zijn de juiste keuze voor iedere woning. Stijlvol en veelzijdig in kleur en uitstraling, duurzaam door de isolerende werking en beglazing. Bovendien prima te complementeren met raambekleding en zonwering. Kunststof is onderhoudsarm én recyclebaar; dat maakt het duurzaam. VKG Keurmerk zorgt als brancheorganisatie voor een hoge kwaliteitsstandaard en de zekerheid van garantie.

Leden van VKG Keurmerk; fabrikanten en verkooppunten, leveren aan de zakelijke markt en aan particulieren. Van nieuwbouwwoningen in Vinex-wijken tot de renovatie van een 19e-eeuws pand, van middelbare scholen tot moderne bedrijfspanden. Kunststof is veelzijdig, het is een materiaal dat zich prima leent voor innovatieve, grootse projecten en ook voor de nieuwe kozijnen in jouw huis.

VKG Keurmerk

Om duurzaamheid en kwaliteit te garanderen zijn we aangesloten bij VKG Keurmerk. Als branchevereniging voor kunststof gevelelementen draagt ze zorg voor kwaliteit en controle daarop, in de gehele keten. Met de vele leden en partners is het een sterk collectief, we delen kennis om de processen en producten te verbeteren en te verduurzamen.

Vier zekerheden

Wijers Kozijnen is aangesloten bij VKG Keurmerk. Hiermee bieden we afnemers van kunststof gevelelementen vier zekerheden:

Kwaliteit

VKG bewaakt de kwaliteit van onderdelen door de hele keten. De VKG Kwaliteitseisen & Adviezen vormen hiervoor de basis. Gecertificeerde monteurs zorgen voor solide montage.

Garantie & Waarborgfonds

Duidelijke garanties op afspraken en aanbetaling door leden, met een overkoepelende garantie van VKG Keurmerk.

Controle & transparantie

Onafhankelijke controle, helderheid en transparantie over de opdracht en de leveringsvoorwaarden.

Duurzaamheid

Focus en controle op duurzaamheid in de keten. Lange levensduur en het VKG Recyclesysteem.

Meer over VKG Keurmerkzekerheden

Recyclesysteem voor de circulaire bouweconomie

Oude kunststof kozijnen leveren waardevolle grondstoffen op voor de productie van nieuwe kozijnen. Het VKG Recyclesysteem verwerkt nu ongeveer 76% van alle oude kunststof kozijnen. Natuurlijk streven we ernaar om hier 100% van te maken! Ook jouw oude kozijnen kunnen worden ingeleverd, daar maken wij graag werk van. Zo werken we allemaal aan een bouwketen waarin recycling vanzelfsprekend is.

Heb je vragen over het VKG Keurmerk of over onze kozijnen? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Contact met VKG Keurmerk