Geïsoleerde voordeur met VKG Keurmerk

Wijers Kozijnen plaatst een onderhoudsvrije voordeur niet alleen om goede isolatie te bereiken, maar ook om de veiligheid en het comfort van jouw woning te vergroten.

Met goed hang- en sluitwerk houd je ongenode gasten immers buiten de deur. Ook tochtklachten zijn hiermee verleden tijd.

Voordeuren leveren en monteren wij in de meest uiteenlopende stijlen. Passend in een jaren 30-huis, maar ook in een jonge woning of nieuwbouwwoning. Neem contact op om jouw stijl kenbaar te maken.

Stijl van voordeur kiezen

Een duurzame voordeur kiezen is niet iets dat je overhaast doet. De voordeur is immers bepalend voor het aangezicht van je woning. Neem hier dus de tijd voor en kijk welke woonstijl bij je past. Maak bij Wijers Kozijnen een keuze uit een:
• landelijke voordeur
• moderne voordeur
• industriële voordeur
• voordeur jaren 30-woning.

We leggen je graag de voor- en nadelen van kunststof en aluminium uit. Zo hoef jij je alleen nog bezig te houden met het kiezen van jouw favoriete stijl voordeur.

Voordelen kunststof voordeur

Een kunststof voordeur heeft als voordeel dat hij oerdegelijk en onderhoudsarm is. Bovendien is een voordeur van kunststof uv-bestendig door de goede structuurfolie. Tel daarbij op dat hij een goed isolerende werking heeft, inbraakwerend is en het is duidelijk dat de onderhoudsvrije voordeur van kunststof veel voordelen kent.

Voor- en nadelen aluminium voordeur

De slanke uitstraling van een aluminium voordeur maakt hem tot een gewilde keuze voor woonhuizen. Ook gunstig is de mogelijkheid om de binnenkant van de aluminium voordeur een andere kleur te geven. De isolerende werking is bij een aluminium voordeur gelijk aan een voordeur van kunststof.

Voordelen kunststof en aluminium deur ten opzichte van hout

Kies je voor een aluminium of kunststof deur, dan maak je een duurzame, milieuvriendelijke keuze. Van kromtrekken is geen sprake met een deur van kunststof of aluminium. Schilderen van je deur is verleden tijd en meer dan een vochtige doek is niet nodig om jouw aanwinst schoon te maken.

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Neem een kijkje bij onze voordeuren of bezoek op afspraak onze showroom. Hier bekijk je in alle rust onze deuren en kozijnen en stel je al je vragen. We werken in onze showroom uitsluitend op afspraak. Zo hebben we alle tijd voor je en komen we samen tot de perfecte keuze voor jouw woning.

De diensten van Wijers