Wijers Kozijnen voor het verduurzamen van jouw woning

Wijers Kozijnen in Assen houdt zich al meer dan 10 jaar succesvol bezig met het verduurzamen van woningen in Drenthe en Groningen. Met ruim 20 jaar aan ervaring zijn wij een betrouwbare partner als het gaat om het leveren en monteren van isolerende:

  • kozijnen en deuren
  • horren en raamdecoratie
  • gevelbekleding
  • voordeuren
  • schuifpuien
  • gootbekleding en windveren

Je herkent ons aan onze goed opgeleide monteurs die ook de eindoplevering bij je uitvoeren. Bij ons mag je rekenen op betrokkenheid van het eerste contact tot en met de eindoplevering. Wij bieden isolatiemogelijkheden met extra zekerheid voor jou en je woning. Dit maken we mogelijk via het VKG Keurmerk. Om jou het allerbeste op het gebied van isolatie en duurzaamheid te bieden, werken wij samen met vaste, gerenommeerde en gecertificeerde fabrikanten.

Wij werken met de profielen van K-Vision/Kömmerling voor kunststof en Kawneer en Reyaers voor de aluminium kozijnen.

Branchevereniging voor kunststof kozijnen

We zijn bijzonder trots dat we in het bezit zijn van het VKG Keurmerk. Dit keurmerk wordt uitsluitend verstrekt aan bedrijven die veel waarde hechten aan kwaliteit, service en garantie bij het monteren van ramen, deuren en kozijnen.

Het VKG Waarborgfonds sluit naadloos aan bij de visie van Wijers Kozijnen: goede service en een ruime, verzekerde garantie. Jij kiest hierdoor met vertrouwen voor renovatie van de gevel.

Op welk moment je ook met ons in contact komt, wij staan als VKG-gecertificeerd bedrijf écht voor je klaar voor levering, montage en advies.

Duurzaamheid met het oog op de toekomst

Vanuit onze ervaring weten wij wat nodig is om toekomstgerichte duurzaamheid bij jou thuis te bereiken. We komen graag bij je langs om een ronde door je woning te doen en jouw vragen te beantwoorden. Zo weet jij precies wat nodig is om je energiekosten te verlagen met isolerende dakramen, gevelbekleding, kozijnen en deuren. Ook de aankleding tot in de puntjes afgewerkt hebben? Kies dan direct voor onze horren en raamdecoratie.