Onderhoudsvrije windveren en gootbekleding van Keralit laat je plaatsen door Wijers Kozijnen

Voor gootbekleding en windveren gebruiken we onderhoudsvrije Keralit panelen die we blind monteren. Hierdoor zijn er geen of nauwelijks schroeven zichtbaar. De panelen worden door ons zoveel mogelijk belucht gemonteerd. Hierdoor blijven de panelen ventileren en wordt de onderconstructie niet vochtig.

Onderhoudsvrije gootbekleding

Keralit zorgt niet alleen voor een mooie afwerking, maar maakt schilderwerk direct overbodig. Vooral bij constructies op hoogte is het fijn om hier na het plaatsen geen omkijken meer naar te hebben.

Keralit is in elke gewenste kleur te verkrijgen, zodat de stijl van jouw woning behouden blijft.

Bestaande constructie behouden?

We onderscheiden ons van anderen, doordat we altijd vooraf beoordelen of de bestaande constructie behouden kan blijven. Is dat het geval, dan plaatsen we de Keralit panelen over de bestaande panelen heen. Dit scheelt je aanzienlijk in de kosten. Pas als blijkt dat vernieuwing nodig is, gaan we de gootbekleding en windveren geheel vervangen.

Windveren

Windveren zijn onmisbaar aan de dakrand van je huis. Het voorkomt dat regen en wind onder je dakbedekking komt. Kies voor windveren van Keralit, dan hoef jij je nooit meer bezig te houden met het onderhoud. Ook hierbij heb je vrije keuze in kleur. Neem contact met ons op om dit in te plannen.

De diensten van Wijers